top of page
IMG_2271-4.JPG

Vickywood

Small Willow

VW-RT-SW-140.jpg

De stijlvolle SMALL WILLOW is een absolute blikvanger. Door de symmetrische en compacte vorm is deze tent voor bijna elke wagen geschikt. Hoewel deze daktent er sportief en compact uitziet, biedt ze in geopende toestand toch een lengte van maar liefst 240cm. Daarnaast is de tent licht van gewicht en snel op te stellen.

De SMALL WILLOW betreden doet u door middel van de aluminium telescoopladder die u eenvoudig aanpast aan de hoogte van uw wagen. Schoenen kan u opbergen in de twee handige schoenzakken naast de tentingang. Eenmaal boven wacht u een aangenaam ruimtegevoel en een prettig panorama-uitzicht. De 4 openingen kan u naar hartenlust openen en sluiten en bieden een 360° uitzicht. Bovendien zijn alle ramen voorzien van fijnmazig muskietennet.

Als kers op de taart heeft de SMALL WILLOW ook twee Skyline dakramen waardoor u ’s nachts de sterrenhemel kan aanschouwen. De geïntegreerde led-binnenverlichting is zeer praktisch en kan u door de USB-aansluiting eenvoudig aansluiten op een powerbank. De High Density Memory Foam matras biedt een optimaal ligcomfort en zal u doen vaststellen dat u in deze daktent even goed slaapt als in uw bed thuis. Door een waterafstotend flysheet, overlappende stoffen en gesealde naden beschermt de SMALL WILLOW u tegen slecht weer.

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:
140cm en 160cm breedte. 

De belangrijkste kenmerken:

Afmetingen Small Willow 140:

Gesloten: 145 x 125 x 34cm

Geopend: 145 x 250 x 126cm

Afmetingen Small Willow 160:

Gesloten: 165 x 125 x 34cm

Geopend: 165 x 250 x 126cm

  • Uitbreidbaar met ondertent (apart verkrijgbaar)

  • Rip-stop tentdoek van 320gr/m²

  • Comfortabele memory-foam matras

  • Telescoopladder

  • Grote dakramen 

  • Inclusief ledstrip 

  • Inclusief schoenzakken

  • Gewicht tent: ca. 65kg

Klik op de knop hieronder om naar onze webshop

te gaan. Hier kan u zowel de volledige lijst met

specificaties raadplegen alsook de prijs.  

VW-RT-A-SW-140.jpg
bottom of page