Uitgelichte berichten

SKW3 Led Werklamp met accu en met powerbank

Productbeschrijving

De SK-W3 is een super fijne compacte werklamp met magneetvoet. De werklamp is voorzien van een accupack en kan worden opgeladen m.b.v de bijgeleverde adapter en met een laadsnoer voor de sigaretten aansteker op zowel 12 als 24 volt. De werklamp heeft 3 functies. De werklamp kan je in spaarstand zetten of normaal. Ook heeft deze werklamp een flashmode met SOS signaal. Ook heeft de werklamp een handvat wat je gemakkelijk kan inklappen. ook is er de mogelijkheid om vanuit de accu de telefoon te laden.

De SK-W3 is gecertificeerd met IP 67. IP67 wil zeggen stofdicht en waterbestendig tot 1 meter diepte gedurende een tijd van max 30 min. De behuizing is van Aluminium en de werklamp is bestand tegen temperaturen van -40 tot 60. De werklamp wordt geleverd met mounting Brackets.

LED Power: 15W Raw Lumen: 1050 lm Operating Voltage: 9–32 DC Waterproof rate: IP 67 5pcs Epistar LED Body Color: Black Color Temperature: 6000K Material: Diecast aluminum housing Lens material: PC Mounting Bracket: Stainless Steel Beam pattern: Flood 60 degree Dimensions: 190mm x 120 mm x 100 mm Weight: 1 kg

#4sky