Uitlaat op maat

Gitrax Offroad Center

 

Gelegen in het noorden van België op een boogscheut van de Nederlandse grens, dé place to be als het gaat over op maat gemaakte uitlaten voor 4x4’s en oldtimers. De uitlaat wordt volledig op maat gemaakt voor elk type wagen, wat inhoudt dat de eindgebruiker over heel wat aspecten zelf kan beslissen. De realisatie van de Custom Exhaust gebeurt volledig in eigen huis door een gediplomeerd en vakkundig fotolasser. Deze vakkennis, in combinatie met degelijke materialen, staat dus garant voor een onberispelijke kwaliteit die een uiterst lange levensduur garandeert.

 

Het familiale karakter van Gitrax Offroad Center zorgt daarenboven voor een persoonlijke service die velen weten te appreciëren. De ruime openingsuren laten toe om ook buiten de normale werkuren een afspraak te kunnen maken. 

 

Voor meer informatie kan u ons contacteren via het contactformulier, via e-mail of via telefoon. Onderaan deze pagina vindt u de nodige contactgegevens.

Personal Service
More power
Best Quality Materials
Custom Made
Deep Sound

Maxhaust Soundbooster

Authentiek motorgeluid akoestisch versterkt

Overweegt u een nieuwe uitlaat enkel om een ander geluid te creëren? Dan kan de Maxhaust Soundbooster misschien uitkomst bieden. 

 

De Soundbooster is een elektrische module met software van Maxhaust. Deze module versterkt het motorgeluid akoestisch door 1 of 2 boxen bij de uitlaat en is te besturen via een app op de smartphone

De regeleenheid voor motorgeluid evalueert verschillende data van de CAN-bus van het voertuig, zoals snelheid, belasting, ingeschakelde versnelling, enz. Deze gegevens worden beoordeeld door de besturingseenheid en sturen specifieke frequenties naar de luidspreker(s), waardoor een sportief en krachtig geluid wordt geproduceerd. Via de app kunnen verschillende geluidsprofielen en volumes worden ingesteld, zelfs tijdens het rijden. 

 

De Maxhaust Soundbooster is verkrijgbaar voor een groot aantal moderne wagens en kan door onze ervaren monteurs geïnstalleerd worden. 

Kom vrijblijvend langs om de module in werking te horen op onze demowagen

Extra informatie

Alle uitlaten worden op maat onder de wagen gemaakt. We kunnen dus geen uitlaten maken om te versturen of af te halen.

 

Ook voor offertes vragen wij om langs te komen met de wagen. De monteur zal dan samen met de klant de mogelijkheden bespreken en een vrijblijvende offerte opstellen. Er worden dus geen offertes gemaakt op basis van omschrijvingen of foto's. 

Gelieve contact met ons op te nemen indien u graag langskomt voor een offerte op maat. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014 65 25 60, door een e-mail te sturen naar info@gitrax.be of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Prijstraat 2

2460 Tielen

België

Tel : +32(0)14/65.25.60

BTW BE0452.482.729

info@gitrax.be 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
Beoordeling door klanten: 4,8 op 5 sterren 87 recensies

© Copyright 2016 Gitrax Bvba.